Wie is Katelijne?

276212E1-399B-40F3-9F21-A80A50C2A051

Door reeds op heel jonge leeftijd mijn moeder bezig te zien in haar keuken, door de overheerlijke geuren, kleuren en smaken die zij in een mum van tijd tevoorschijn toverde, raakte ik stilletjes aan in de ban van alles wat met eten en drinken te maken had! Haar fascinatie voor kruiden en planten was enorm; zij was het die het zaadje heeft gepland dat in mij een passie deed groeien voor alles wat met kruiden, planten en eten te maken heeft. De jaarlijkse vakanties en weekendjes in de Ardennen creëerden de ideale gelegenheid om planten en bloemen te verzamelen en te leren kennen!
Na een letterlijke onderdompeling in een kruidenbad (een behandeling tegen vlooien opgelopen door buiten te slapen tijdens een zomervakantie) was mijn interesse helemaal compleet!
Een passie die in de loop der jaren enorm is uitgegroeid en aangevuld werd met allerlei workshops en cursussen!
Als herborist, natuurgids en niet in de laatste plaats als kokkin, wil ik mijn kennis met iedereen delen. De honger naar meer is niet meer te stillen. Als fervent stapper en fietser verzamel ik wilde planten, bloemen en kruiden om ze te verwerken tot eigen en lekkere recepten… een nieuwe uitdaging die leidt naar meer en meer…
Mensen (misschien) bewuster maken van het belang, de schoonheid en waarde van de natuur rondom ons, een ideaal…
Mensen samen brengen om te genieten en nieuwe ideeën/ kennis op te doen een droom…
Een hapje en een drankje voor de innerlijke mens…
En waarom dan niet met de natuur als leidraad!

Wild at heart, zoekend en hongerig….en het eindelijk gevonden!

 

BA7BAC8D-6000-4C55-A9C1-F5614AB1A4BC

Ben je op zoek naar een leuke workshop? Neem hier dan even een kijkje.

Advertenties